Zakelijk zonnepanelen kopen

Heeft u al eens nagedacht over zonnepanelen en beschikt u over een volledig eigen dak?
Vraag dan nu een Vrijblijvend Adviesgesprek bij ons aan. Dan komen wij persoonlijk bij u langs om samen met u een passend en op maat gesneden advies uit te brengen.
Door het kopen van zonnepanelen bespaart u per direct op uw energiekosten.
Ook stapt u meteen over op schone en duurzame energie

Adviesgesprek:
Het gesprek vindt bij u op locatie plaats. De Adviseur is daarmee in de gelegenheid om uw specifieke situatie ter plekke te bekijken wat betreft het dak, de betreffende meterkast en meterkastaansluiting, mogelijkheden wat betreft het plaatsen van de omvormer en de kabelroute. Zo weet u snel of uw pand geschikt is voor zonnepanelen.

Vervolg op het Adviesgesprek:
Bij interesse kunnen wij een Vrijblijvende offerte voor u opmaken of een Voorlopige Prijsindicatie afgeven. Wij kunnen deze offerte of prijsindicatie meestal binnen 1 week aanleveren. Indien u dat wenst kan er naar aanleiding van deze afgegeven offerte of prijsindicatie een Vervolggesprek ingepland worden. Dit Vervolggesprek kan bijvoorbeeld dienen om de Definitieve offerte en de Algemene Voorwaarden door te spreken en om eventueel de betreffende offerte te accorderen

Installatie:
De installatie is van een aantal factoren afhankelijk die wij graag in ons Vrijblijvend Adviesgesprek toelichten. Zodra wij een ondertekende offerte van u hebben mogen ontvangen kan de installatie datum in overleg met u worden ingepland.

Tot slot:
Indien u dat wenst kunnen wij u, tezamen met de offerte, ook informatie toesturen wat betreft de verschillende subsidie mogelijkheden vergezeld van een Aanvraagformulier in dit kader. Wij nemen de kosten voor deze aanvraagprocedure voor onze rekening, op het moment dat wij van u een ondertekende opdracht hebben ontvangen. Wanneer u na de betreffende aanvraag ervoor kiest om niet met ons in zee te gaan, zullen wij de kosten voor deze Aanvraag á € 395,- excl. BTW met terugwerkende kracht alsnog in rekening brengen.

Een Vrijblijvend Adviesgesprek vraagt u aan op de volgende manieren:
U belt naar ons telefoonnummer: 0591-330051, of;
U vult het Contactformulier in op onze website, of;
U mailt naar: info@duurzaamenergiedrenthe.nl
We plannen dan op korte termijn een afspraak met u om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.