0591-330051
CharlesDarwinstraat15
7825 AB Emmen
Ma-Vr 9.00-17.00
Za & Zo Gesloten

Reviews

Schrijf een Review op onze pagina om onze service aan u te beoordelen.

Sterren

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 33 beoordelingen)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddelde0%
Slecht0%
Verschrikkelijk 0%


Zonnepanelen

5,0 rating
12 november 2021

Zeer tevreden, deskundig personeel ( zowel de uitleg als montage ) alles volgens afspraak .
TOP bedrijf.

B.Niewoonder

Dik in orde

5,0 rating
22 oktober 2021

6 panelen op het schaduwvrije deel van ons dak en 6 panelen op de schuur in de tuin. Goede informatie gekregen en volgens afspraak geleverd en geplaatst. Probleemloos.

Hans Stormezand

Zonnepanelen

5,0 rating
20 oktober 2021

Duidelijk adviesgesprek. Deskundige installateurs.
Prettige samenwerking.

fam. Kamping

Beter kan niet

5,0 rating
18 oktober 2021

Vooraf heb ik een aantal offertes met elkaar vergeleken. Wat me van Jan de Jonge trof was zijn heldere en open uitleg. Het voorstel was even duidelijk en ik had geen twijfels meer. De levering keurig op datum en ook het installeren verliep vlekkeloos.Het besluit over de hoeveelheid en de plaatsing is in overleg gebeurd en nu alles draait voldoet het 100% aan de verwachting.
Fam. Stahn is erg tevreden. 5 sterren.

R. Stahn

zonnepanelen

5,0 rating
5 oktober 2021

Vriendelijk personeel en binnen 3 weken had ik de zonnepanelen op dak

Rene strating

Snel en vakkundig

5,0 rating
3 oktober 2021

Snelle reactie en goede uitleg bij vragen over plaatsing.
Kundig personeel.
Levering van materialen aan huisadres ging niet vlekkeloos, maar werd makkelijk opgelost.

Steven Rutgers

Zonnepanelen plaatsen

5,0 rating
20 augustus 2021

Wij zijn zeer tevreden.
Afspraken worden nagekomen.
De zonnepanelen zijn netjes geplaatst door vriendelijk personeel.
Fam Winters

Fam. Winters

zonnepanelen fam dokter

5,0 rating
17 augustus 2021

Duurzaam energie drenthe heeft goed werk geleverd en de installatie is goed werkend opgeleverd.
Als de fam dokter ons een cijfer mocht geven was het een hele dikke voldoende,,er werd vlot gehandeld en het installatieproces is uitstekend verlopen.
De Fam dokter is een tevreden klant en zou aanraden aan anderen als goede optie voor het leveren van zonnepanelen.

Fam Dokter

plaatsen zonnepanelen

5,0 rating
9 augustus 2021

jan jaap heeft ons enthousiast gemaakt voor het plaatsen van zonnepanelen na een goed en eerlijk een offerte aangevraagd bij duurzaam energie drenthe.
na het bestuderen van de offerte hebben wij besloten om de panelen te laten plaatsen
de installatie is super gedaan en ook de afhandeling via het kantoor is prima verlopen
wij zullen dit bedrijf zeker aanraden aan onze familie en vrienden

fam Bakker

Altijd tijd voor de klant

5,0 rating
13 juli 2021

Ik installeer nu een tijdje panelen voor Duurzaam rnergie Drenthe en zie Jan regelmatig even op de klus.
Hij heeft altijd tijd voor een praatje en advies en staat ook na de installatie voor wat hij heeft verkocht.
Kwaliteit staat bij Jan voorop en dat is voor ons als installateurs een duidelijke eis en iets waar wij dan ook ons best voor doen.
Klaas

Klaas F H Van Der Wal

Leveren en plaatsen zonnepanelen

5,0 rating
5 juli 2021

Zeer tevreden over dit bedrijf .
Komen afspraken na!
Installatie is keurig en
zeer vlot verlopen!
Ook de “nazorg” is perfect .
Aanrader!

Fam. Moorlag

No Title

5,0 rating
10 mei 2021

We zijn zeer goed geholpen door Henriette bij o.a. het invullen van de formulieren.
Ook Jan Jaap heeft ons prima advies gegeven.
De installateurs hebben heel netjes en snel gewerkt.
We zijn zeer tevreden.

Fam. Gorte

zonnepanelen

5,0 rating
3 mei 2021

Jan Jaap komt al een aantal jaren bij ons om de energiecontracten te regelen en vroeg de laatste keer of wij belangstelling hadden voor zonnepanelen. Hierop hebben we positief gereageerd en met een week kwam de offerte binnen. Hierna ging het snel, de offerte ondertekend en na twee weken lagen de zonnepanelen op het dak. Hulde aan een ieder voor de vriendelijke en vlotte afwerking. Een aanrader !!!

fam Kroes

Zeer tevreden

5,0 rating
31 maart 2021

Duurzaam Energie Drenthe heeft mij goed en helder advies gegeven over een zonnestroomsysteem en hoe je in aanmerking komt voor een duurzaamheidslening via het SVN als je niet zelf kunt of wilt investeren. Het verkoop-/ adviesgesprek met de adviseur van Duurzaam Energie Drenthe heb ik als constructief en ongedwongen ervaren. De betrokkenheid van Duurzaam Energie Drenthe na het verkoop-/adviesgesprek vind ik super omdat er heel erg snel telefonisch of via de mail gereageerd wordt.
Ik geef het bedrijf een 9. Het is wenselijk dat als de installatie opgeleverd is Duurzaam Energie Drenthe direct kan zien of alles naar behoren werkt en dit met de klant kan delen.

Harrie Lubbers

Zonnepanelen

5,0 rating
10 maart 2021

We hebben met Jan Jaap Pen het eerste contact gehad over de optie zonnepanelen. Na zijn verhaal werden we steeds enthousiaster. We vroegen en kregen een offerte. De voorwaarden en prijs waren dusdanig dat we besloten om ze te laten plaatsen. Nadat we groen licht hadden gegeven werden de zonnepanelen binnen een week geplaatst. De drie vriendelijke mannen van de montageploeg hebben deze klus prima geklaard.
Ook het mailcontact en het telefonisch contact verliep prettig en snel.

Jetske Post

Prettig geregeld

5,0 rating
29 november 2020

Na een uitvoerige uitleg van de heer de Jonge over gegaan tot het plaatsen van zonnepanelen.
Alles verder gegaan zoals het zou moeten gaan, dus naar volle tevredenheid.

Fam Giezen

Een aanrader

5,0 rating
26 november 2020

Gesprek met Jan de Jonge was aangenaam en zeer duidelijk.
Aflevering en installatie van de zonnepanelen volledig volgens afspraak en zeer netjes uitgevoerd. Een compliment waard.
Na oplevering kwam de Jonge nog even langs om te vragen of alles naar wens was verlopen. Dat toont een grote betrokkenheid bij de geleverde dienst.
Wij zijn tevreden en laat de zon nu maar schijnen

Fam Tulner

veel overleg

4,0 rating
9 november 2020

Duidelijke uitleg werking zonnepanelen bij eerste gesprek Duurzaam Energie Drenthe. Veel overleg via mail en telefonisch. Bij plaatsing veranderingen plaats zonnepanelen nog mogelijk. Overleg hoe bedrading naar je meterkast wordt aangelegd.
Niet duidelijk dat het bedrag van je BTW-teruggave minder is dan op de factuur staat, omdat er nog een bedrag afgetrokken wordt door de belastingdienst .Dat was even een tegenvaller.
Mw. J. de Jonge

Mw. J. de Jonge

Correct

5,0 rating
6 oktober 2020

Vanaf het begin tot aan het eind zeer goed begeleid. Ook de heren die alles op het dak en in de woning in orde hebben gemaakt een compliment.

Wim Lutke

Energie en zonnepanelen

5,0 rating
12 augustus 2020

Eens per jaar kijkt Jan Jaap Pen naar ons energiecontract namens Duurzaam Energie Drenthe. Elke keer krijgen we een goed advies om al dan niet over te stappen van energieleverancier. Nu ook weer prima duidelijk advies en snelle regelingen. Dit keer ook advies over zonnepanelen gevraagd, duidelijke uitleg hierover. Snel een offerte gekregen en geaccepteerd. Duidelijke communicatie en informatie gevolgd door snelle plaatsing van de panelen. Kundige installateurs hebben de installatie snel en vakkundig aangebracht. Alles is gladjes verlopen en nazorg tot nu toe door Jan Jaap goed verzorgd. Ik kan mij geen betere organisatie bedenken die mijn belangen mbt energie regelt.

Remmy Docter

Zonnepanelen

5,0 rating
28 juni 2020

Jan Jaap Pen (tussenpersoon) behartigt onze belangen voor onze energiecontracten.
Wij raakten in gesprek over het aanschaffen van zonnepanelen en maakte ons enthousiast over de aanschaf.
Hij zette alles voor ons eens op een rijtje en zorgde dat wij een offerte aangeboden kregen.
Hier zijn wij op in gegaan en hebben de zonnepanelen laten installeren.
Het advies en de begeleiding van Jan Jaap Pen is zeer goed verlopen, evenals de installatie.

Fam. Timmerman

Energie

5,0 rating
29 april 2020

We doen denk ik al zo’n 8 jaar zaken met Jan de jonge, ook nu weer een overstap gedaan op advies van Jan ben heel te vreden hoe dit altijd geregeld wordt
Ik kan dit bedrijf dan ook ten strengste aanraden ik kan vijf sterren geven maar van mij krijgen ze er tien een prima bedrijf geen onzin of nonsens
Ik moet nog wel even wennen aan de nieuwe naam
Veel succes in deze moeilijke tijd en blijf gezond
Gr Johan Moerkerke. Ter apel

Johan moesker

zonnepanelen

4,0 rating
6 april 2020

sinds kort hebben wij zonnepanelen gekregen via Duurzaam Energie Drenthe. Het Advies gesprek met Jan de Jonge verliep gelijk goed en we hadden er ook een goed gevoel bij, Jan de Jonge kon alles goed uitleggen en elke vraag wist hij dan ook duidelijk antwoord op te geven. ook was hij heel eerlijk over een aantal dingen . hierdoor hebben wij besloten om met hem akkoord te gaan . Ook de installatie verliep allemaal soepel en netjes.
met vriendelijke groet Familie Meijer.

Fam Meijer

zonnepanelen

5,0 rating
21 februari 2020

sinds kort hebben wij zonnepanelen via duurzaam energie Drenthe. Dhr jan de jonge kwam bij ons voor een adviesgesprek voor de zonnepanelen .
dit was een helder en goed gesprek en aan de hand hiervan hebben wij besloten om de panelen te laten plaatsen
ook de installatie is prima verlopen, leuke jongens en zeer kundig al met al super tevreden.
ook hebben wij onze familie en vrienden aangeraden dat als ze zonnepanelen willen dit bij dit bedrijf te doen
top geregeld en veel succes met jullie bedrijf gr fam beekman

fam beekman

energie

5,0 rating
29 juli 2019

al vele jaren regelt jan de jonge mijn energiezaken voor vijf verschillende bedrijven waar ik de eigenaar van ben .
we hebben best een groot verbruik in deze panden ook nu weer een overstap gemaakt via jan en weer is alles prima verlopen
alles klopt van a tot z een prima bedrijf om mee zaken te doen. echt een aanrader
vr gr henk koops

henk koops

Blij met mijn zonnepanelen

5,0 rating
18 juli 2019

In goede harmonie overgegaan tot aanschaf en plaatsing van zonnepanelen .. Alles volgens wens verlopen. Goede begeleiding door medewerkers. Dat de zon maar veel mag schijnen, dan doen de zonnepanelen hun goede werk.

Johan

No Title

4,0 rating
17 juli 2019

Wij hebben zeer goede ervaringen met de adviseurs van Duurzaam Energie Drenthe . Al jaren komen ze al bij ons om advies te geven over de goedkoopst energie maatschappij.
Dit advies vol ik dan ook altijd op. Ook de beloftes die gedaan worden kloppen ook altijd . Als bij het overstappen van de oude naar de nieuwe iets fout gaat lossen ze het perfect op.
Onlangs heb ik dit mee gemaakt bij te veel betaalde nota’s en alles is keurig terug betaald. Zonder deze deskundigheid had ik het niet voor elkaar gekregen.
Mijn advies is , ga naar Duurzaam Energie Drenthe hier staat hun deskundigheid boven aan.

André Lambers

Zonnepanelen

5,0 rating
13 juli 2019

Leonie is bij ons geweest over zonnepanelen. De uitleg en het aanleggen van de panelen was zeer goed. Nadien is Leonie nog bij ons geweest om de monitoring in orde te maken. En heeft ze een goed voorstel op gebied van energie gedaan wat we naar tevredenheid hebben geaccepteerd.

Leen en Gina Borstel

Energie

5,0 rating
11 juli 2019

Leonie heeft het zeer duidelijk en netjes uitgelegd.
Alle tijd voor mij. Geweldig. Ben nu voordeliger uit.
Ben overgestapt. Bedankt leonie

Janneke akker

No Title

5,0 rating
10 juli 2019

Goede deskudige voorlichting en service.
Sinds mei zonnepanelen op het dak en tijdens installatie kwamen ze zelfs even langs om te kijken hoe het ging.
Wij zijn zeer tevreden

Martin en Bianca

Fijne service en zeer klantvriendelijk

5,0 rating
10 juli 2019

Jan en Leonie stonden in november 2018 voor onze deur en wilden ons wat vertellen over zonnepanelen plaatsen op ons dak. Ik had op dat moment geen tijd maar kreeg een telefoonnummer om te bellen als wij geïnteresseerd waren. Ik heb toen met Leonie gebeld en die kwam 3 dagen later op een avond bij ons langs. Ze heeft alle tijd voor ons genomen en tot in de puntjes uitgelegd hoe alles werkt. Wij hebben na eeen aantal weken denken besloten voor zonnepanelen te gaan die we gingen huren via hun. Alles is toen in gang gezet bij het tekenen van het contract kwam Leonie weer langs bij ons en nam weer alle tijd voor ons. Samen alles goed doorgelezen en het contract ondertekent. Begin mei zijn bij ons de zonnepanelen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Wij raden hun zeker aan om mee in zee te gaan.

Jitske Mokkink

Aanrader

5,0 rating
9 juli 2019

Goed begeleid en uitgelegd .
De uitvoering is netjes uitgevoerd prima.

Eddie Blum

No Title

5,0 rating
9 juli 2019

De zonnepanelen zijn goed geplaatst. En we hebben der nu al veel voordeel van.
Goede service en informatie via de mail en telefonisch

Familie uit Dalfsen

Super geregeld

5,0 rating
8 juli 2019

Een week geleden zonnepanelen op ons dak gekregen, en zijn er super blij mee.
Goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden icm energie contract.
Echt een aanrader

Eugene Hoogeveen