Particulier Zonnepanelen kopen

Heeft u wel eens nagedacht over zonnepanelen en beschikt u over een volledig eigen dak?
Vaak ziet u door de bomen het bos niet meer. En dat komt door de vele aanbieders.
Vraag dan nu een Vrijblijvend Adviesgesprek bij ons aan. Dan komen wij persoonlijk bij u thuis om samen met u een passend en op maat gesneden advies uit te brengen.
Door het kopen van zonnepanelen bespaar je per direct op je energiekosten.
Ook stapt u meteen over op schone en duurzame energie.

Adviesgesprek:
Het gesprek vindt bij u thuis plaats. De Adviseur is daarmee in de gelegenheid om uw specifieke situatie ter plekke te bekijken wat betreft uw dak, uw meterkast, mogelijkheden wat betreft het plaatsen van de omvormer en de kabelroute. Zo weet u snel of uw woning geschikt is voor zonnepanelen.
Vervolg op het Adviesgesprek:
Bij interesse kunnen wij een Vrijblijvende offerte voor u opmaken of een Voorlopige Prijsindicatie afgeven. Wij kunnen deze offerte of prijsindicatie meestal binnen 1 week aanleveren. Indien u dat wenst kan er naar aanleiding van deze afgegeven offerte of prijsindicatie een Vervolggesprek ingepland worden. Dit Vervolggesprek kan bijvoorbeeld dienen om de Definitieve offerte en de Algemene Voorwaarden door te spreken en om eventueel de betreffende offerte te accorderen

Installatie:
Zodra wij een ondertekende offerte van u hebben mogen ontvangen kan de installatie datum in overleg met u worden ingepland. In de meeste gevallen kunnen wij de installatie binnen 3 weken na ondertekening inplannen. Op de dag dat de installatie plaatsvindt kunnen wij in de meeste gevallen diezelfde dag de installatie werkend opleveren.
Tot slot: Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van financiering van uw zonnestroomsysteem. Waar nodig kunnen wij u ook ondersteunen bij het aanvragen van bepaalde financieringsvormen. U kunt dan gewoon contact met ons opnemen en dan plannen wij een afspraak bij ons op kantoor om dit in orde te maken. Dit behoort gewoon tot onze service en dienstverlening. Let wel: Dit geldt alleen voor de financiering van door ons afgegeven offertes !

Een Vrijblijvend Advies gesprek kunt u op de volgende manier aanvragen
U belt naar ons telefoonnummer: 0591-330051, of;
U vult het Contactformulier in op onze website, of;
U mailt naar: info@duurzaamenergiedrenthe.nl

We plannen dan op korte termijn een afspraak met u in om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Het Adviesgesprek kan zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden.