In 2007 heeft Jan de Jonge zijn eigen onderneming Jan de Jonge Advies opgestart. Dit bedrijf is al die jaren zeer succesvol geweest op het gebied van gas en stroom.
In 2013 kwamen de eerste medewerkers in dienst bij Jan de Jonge Advies.
In 2019 is een omslag gemaakt van Jan de Jonge Advies naar Duurzaam Energie Drenthe en zijn er meerdere werknemers in dienst gekomen. Door samenwerking met verschillende partners op het gebied van duurzaamheid is het perspectief vele malen vergroot, waardoor wij dus alle klanten van een goed en gedegen advies kunnen voorzien, zowel zakelijk als particulier.

Duurzaam Energie Drenthe heeft dus al jarenlange ervaring en zet zich dagelijks in om het voor de mensen betaalbaar en toegankelijk te maken om te verduurzamen. En tegelijkertijd lever je een constructieve bijdrage aan de hele energietransitie. Iedereen kan rekenen op ons persoonlijk, eerlijk en helder advies. Waardoor u dus een wel overwogen bewuste keuze kunt maken.

In het begin van de carrière van Jan de Jonge liep hij er tegen aan dat er op een manier werd verkocht die voor een groot gedeelte niet op de waarheid berustte. Jan de Jonge besloot niet langer op deze manier te willen werken. Hij is zijn eigen onderneming gestart. En ondanks vele tegenwerking van verschillende leveranciers heeft hij bewezen dat het ook op een eerlijke en transparante manier kan.
Uit onze praktijk is namelijk gebleken dat het eerlijk zakendoen er in resulteert dat we op dit moment ruim 5000 vaste klanten in ons bestand hebben, waarvoor wij periodiek de energiezaken mogen regelen.
Door onze bedrijfsstructuur kunnen we voor iedereen een passende oplossing vinden op het gebied van duurzame energie. Middels een persoonlijk, eerlijk, transparant en gratis advies op maat kunt u een weloverwogen bewuste keuze maken in de wereld van duurzame energie.